airbnb-kasteel traverse-cacao fabriek-berkendonk-kubus woning- cultuur-natuurrijke omgeving-bioscoop-theater-musea-museum

De omgeving 

Helmond is een bloeiende stad en ligt midden in het groen. De stad beschikt over mooie architectuur(denk aan de unieke kubuswoning) een prachtig kasteel, een mooi winkelcentrum, kunst op straat en heerlijke terrasjes en restaurantjes aan het water. Er is een bioscoop, theater en verschillende musea. Volop vertier dus. Onze B&B ligt aan de rand van een buitenwijk van de stad Helmond (ca. 5,5km) en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Daarnaast zijn er volop mogelijkheden wanneer u graag de rust en ruimte opzoekt. Er is veel natuur in de omgeving; dus uitstekend geschikt voor wandelen en fietsen. Wij kunnen u leuke wandel- en fietsroutes aanbevelen in de omgeving van; Gemeente Laarbeek, Gemert-Bakel, Gemeente Peel en Maas en Gemeente Heusden en Ommel.
In de nabije omgeving zijn ook mooie  MTB routes.

 Er is een groot natuurbad; Berkendonk in de buurt (op ca. 2 km) waar u heerlijk kunt zwemmen. Kortom; zeker de moeite waard om onze mooie B&B te bezoeken en vandaar uit de omgeving te verkennen.

Wanneer je van golfen houdt dan ben je bij ons op het juiste adres. Er zijn meerdere golfclubs in de omgeving en ook 1 in Helmond. Deze is gevestigd aan het Verliefd Laantje.

Bereikbaarheid
Vanuit Helmond bent u snel in Eindhoven, Venray, Venlo of Deurne. Via station Brouwhuis is het eenvoudig reizen met het openbaar vervoer. Wanneer u met het openbaar vervoer reist is het mogelijk dat wij u ophalen op station Helmond Brouwhuis. Loopafstand circa 15 minuten.